O NAMA
 

 

Firma MONDOCOLORI osnovana je u Novom Sadu 2006. godine i generalni je zastupnik renomirane italijanske kompanije IMPA, koja već 50 godina gaji tradiciju i uvodi inovacije u proizvodnji kvalitetnih i ekskluzivnih proizvoda iz sfere građevinarstva, autoindustrije, nautike, specijalizovanih materijala itd. 

Iz našeg asortimana proizvoda, posebno bi smo izdvojili:

 Antiskreč, potpuno perive boje za nanošenje u hotelima, bolnicama, školama, kao i ostalim javnim prostorima, sertifikovane od strane „Instituto di Enologia e Ingegneria Agro-Alimetare“, Pjaćenca, Italija i pogodne za primenu u sredinama gde su prisutne namirnice za ishranu i rađene po VOC standardu Evropske unije (u skladu sa pravlima UNI 11021:2002)

Mase za nivelaciju, reparaciju, zaštitu i dekoraciju betona, zidova, drveta i metala

Ekskluzivne boje, dekorativne tehnike i dekorativne maltere za enterijere i eksterijere,

Fasade (siloksanske, akril siloksanske, silikatne, elastomerne i dr.)

Boje za teniske terene i bazene

Sredstva za obeležavanje puteva.

Posebno ističemo BARRIER grupu proizvoda, sertifikovanih vatrootpornih premaza koji zahvaljujući ekspandirajućim svojstvima imaju otpornost na vatru čak i do 90 minuta.                  

Pored distribucije navedenih materijala, kod nas je moguće dobiti i kompletnu tehničku podršku najcenjenijih italijanskih stručnjaka na ovim poljima.

Orijentisanost u radu ka arhitektama i dizajnerima, daje nam mogućnost da na najkvalitetniji način odgovorimo svim zahtevima naših kupaca i investitora.

 

 
 
 
mondocolori 2014